*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!



BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

СПЕЦИАЛИСТ ДЕРМАТОЛОГ КОМЕНТИРА:

"За успешното лечение на гъбичките предписвам Fresh Fingers на моите пациенти, независимо от етапа на развитие на болестта. Fresh Fingers има уникалната способност да прониква дори през грубия слой на кожата, спрей може да се използва при акутни състояния и профилактично, тъй като няма противопоказания и странични ефекти."
 Гъбичките по ноктите ти може да се излекуват за 1 ден!
- Дрън-дрън-шикалки...😉

КОЙ Е ТОЗИ ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ДЕРМАТОЛОГ?
- Д-р Александър Иванов (измислен доктор и специалист).

 КАКВА Е ИСТИНАТА?
1. Работи в "Център за  дерматологични консултации" - интересен е факта, че в интернет пространството не са чували за такъв център. 


Къде се намира този център, в сайта им няма абсолютно никаква информация, нито точен адрес, нито тел. или имейл, нито карта на местоположение...нищо!


 Снимката с логото и наименованието са менте, т.е. измислени са...!

2. Разровихме се за повече информация за самоличността на д-р Александър Иванов, все пак той е главен специалист  с натрупан опит и дългогодишен стаж, 27 години стаж са това - никак не са малко, но пак ударихме на камък...пак нищо!
Такова лице  с такава харизматична физиономия и  с това име не съществува! ФАКТ!

3. За по-голяма достоверност и убедителност  ни показват някакъв измислен сертификат, който обаче е с неясно съдържание, размазан, не се чете за какво точно се отнася, или с две думи казано: сертификат-менте!

Доста умело ни натрапват идеята, че освен България, лекарството е сертифицирано в други европейски и азиатски страни, и че клиничните изпитвания са напълно потвърдени. Тестовете показват, че лекарството има изключително високо ниво на ефективност - пак дрън - дрън - шикалки!

4. Под публикацията им ( с уточнение, че е изпълнена с невярна и лъжлива информация, която подвежда веднага обикновения потребител) са поместени стотици коментари на потребители, като на някои псевдо-доктора Александър Иванов (интересен факт е,че Facebook профила му е със същата снимка) дава изчерпателни отговори. Всички коментари са измислени, лицата също са измислени! Такива Facebook профили не съществуват!

5. Където и да кликнете в сайта им, ще ви препрати автоматично 
към сайта на продукта Fresh Fingers®.

ИЗВОД: АКО НАИСТИНА ПРОДУКТА  Fresh Fingers® Е ЕФИКАСЕН, ДАВА МНОГО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ, ЗАЩО СЕ РЕКЛАМИРА С ЛЪЖИ?
ЗАЩО ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ ПО РЕКЛАМАТА МУ Е С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ, С ИЗМИСЛЕНИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЛИЦА (ГЕРОИ), ЗАЩО ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ, ЗАЩО, ЗАЩО...ЗАЩО?

Оговорът е много прост: 
Рекламата винаги продава, независимо от това дали е вярна или измислена лъжа!
Въпросът тук е, как да се печели от наивни потребители! 😎

 

10 коментара:

  1. Това не е изключение.Всички реклами отнасящи се за здраве са менте, но хората не търсят допълнителна информация. Елементарно е да провериш има ли такъв лекар, къде работи, като е толкова велик, защо никой не е чувал за него?!

    ОтговорИзтриване
  2. Да, и аз винаги се чудя, как така не се предприема наистина едно елементарно действие, което отнема секунди?И има ли хора, които все още вярват и поръчват?

    ОтговорИзтриване
  3. Да, и аз винаги се чудя, как така не се предприема наистина едно елементарно действие, което отнема секунди?И има ли хора, които все още вярват и поръчват?

    ОтговорИзтриване
  4. Пълно безобразие!Използват болестите на хората да печелят мръсните си пари!Не се хващайте на въдиците им!

    ОтговорИзтриване
  5. I AZ TARSIH TOZI DERMATOLOGI4EN CENTAR I TOZI DOCTOR,NYAMA TAKAV.I VAV FEISA TARSIH PROFILA MU,NYAMA TAKAV.NASKORO VIDYAH PODOBNO LEKARSTVO ILI MOJE BI SA6TOTO NE SI SPOMNYAM VE4E OT RUSKI I FRENSKI SAITOVE S CENA 1 evro OT RUSKIYAT SAIT i 49 evro OT FRENSKIYAT SAIT.I PAK SAS S6TITE DOVODI,4E PO APTEKITE 6TE BADE PO SKAPO,AKO GO PUSNAT.SKASAHA SE DA MI ZVANYAT nad 50-60 RAZLI4NI NOMERA,NO AZ VEDNAGA GI USETIH TIYA MO6ENNICI.INTERESNOTO e,4E PO4TI VSYAKA DARJAVA VAV ZAPADNA EVROPA PREDLAGAT TOVA LEKARSTVO I PO4TI SA6TITE OTZIVI NA KLIENTI,KOLKO SA OSTANALI DOVOLNI.TARTEITE SE 4UDYAT,KAK DA NAPRAVYAT PARI OT PROBLEMITE I BOLKITE NA HORATA.I LO6OTO E,4E PO4TI VSI4KI IM SE VRAZVAT,BEZ DA PROVERYAT ELEMENTARNI NE6TA.USPEH ZA NAIVNICITE!

    ОтговорИзтриване
  6. В интернет сайтовете е пълно с измамници.Наскоро в подобен сайт проф. Мирослав Иванов Станчев и проф. Боян Михайлов, специалисти по молекулярна биология, рекламираха препарати за отслабване.В Института по молекулярна биология на БАН не са чували за подобни професори. Написах това в сайта и те веднага го изтриха и дори премахнаха възможността за коментари ! Така че внимавайте !

    ОтговорИзтриване
  7. Аз като видя цената 69лв. и веднага разбирам че всичко е лъжа. Не само на този продукт а и на всички други които рекламират цените са или 59лв. или 69лв. Е как пък един не беше с друга цена- по-ниска или по-висока. Мошеници.Не им се връзвайте.

    ОтговорИзтриване
  8. Аз също се вързаха и повярвах на реклама заDETOXANT който закупих за 69 лева+7 лева за доставка на адрес,хранителна добавка.Изпих 30 капсули без никакъв ефект от тях и съм напълно уверен-това са ментета!
    За бога хора не се връзвайте и не купувайте лекарства от по 69 лева!Наскоро закупих 3 опаковки CARDILINE за 168 лева е се съмнявам,че и тук съм измамен.

    ОтговорИзтриване
  9. Аплодисменти за разследващите!!!

    ОтговорИзтриване