*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

Кино

 

ПРЕМИЕРНИТЕ 

     ФИЛМИ 

          НА 

ГОЛЕМИЯ ЕКРАН 

 ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА: НОВА ЗАПЛАХА


В кината

от 24 юни 2016

 

 

 След като ""ДЕНЯТ НА НЕЗАВИСИМОСТТА"" се превърна в кино събитие, следващата епична история ни поднася една невиждана глобална катастрофа. Използвайки открита извънземна технология, нациите по цял свят са се обединили в една глобална военна програма, за да защитят планетата.
Но нищо не може да ни подготви за безпрецедентната сила на извънземните.
Само находчивостта на няколко смели мъже и жени може да спаси света ни от ръба на унищожението.

Участват: Лиъм Хемсъурт, Джеф Голдблум, Бил Пулман, Вивика Фокс, Сила Уорд

Режисьор: Роланд ЕмерихЛоган: Върколакът / IMAX 2D и Dolby Atmos   

Развитието на филма е в бъдещето, където след световна война и разсеяната радиация от атомните оръжия, са се повили много мутанти със свръхчовешки способности. Един от всички е познатия ни Логан – мутанта с големи и остри нокти, който може да оприличим на върколак. Освен това той има способност бързо да се регенерира, в случай, че е ранен, но те с времето тази негова дарба намаляват. През всички тези години, той е оставил белег от себе си – въпреки, че е мутант, той винаги се е застъпвал за хората и няма да ги изостави. Сега той ще се обедини с доктор Чарлс, който от своя страна, ще се опита да му помогне да си запаси способностите.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар