*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

СПЕЦИАЛИСТ ДЕРМАТОЛОГ КОМЕНТИРА:

"За успешното лечение на гъбичките предписвам Fresh Fingers на моите пациенти, независимо от етапа на развитие на болестта. Fresh Fingers има уникалната способност да прониква дори през грубия слой на кожата, спрей може да се използва при акутни състояния и профилактично, тъй като няма противопоказания и странични ефекти."
 Гъбичките по ноктите ти може да се излекуват за 1 ден!
- Дрън-дрън-шикалки...😉

КОЙ Е ТОЗИ ВИДЕН СПЕЦИАЛИСТ ДЕРМАТОЛОГ?
- Д-р Александър Иванов (измислен доктор и специалист).

 КАКВА Е ИСТИНАТА?
1. Работи в "Център за  дерматологични консултации" - интересен е факта, че в интернет пространството не са чували за такъв център. 


Къде се намира този център, в сайта им няма абсолютно никаква информация, нито точен адрес, нито тел. или имейл, нито карта на местоположение...нищо!


 Снимката с логото и наименованието са менте, т.е. измислени са...!

2. Разровихме се за повече информация за самоличността на д-р Александър Иванов, все пак той е главен специалист  с натрупан опит и дългогодишен стаж, 27 години стаж са това - никак не са малко, но пак ударихме на камък...пак нищо!
Такова лице  с такава харизматична физиономия и  с това име не съществува! ФАКТ!

3. За по-голяма достоверност и убедителност  ни показват някакъв измислен сертификат, който обаче е с неясно съдържание, размазан, не се чете за какво точно се отнася, или с две думи казано: сертификат-менте!

Доста умело ни натрапват идеята, че освен България, лекарството е сертифицирано в други европейски и азиатски страни, и че клиничните изпитвания са напълно потвърдени. Тестовете показват, че лекарството има изключително високо ниво на ефективност - пак дрън - дрън - шикалки!

4. Под публикацията им ( с уточнение, че е изпълнена с невярна и лъжлива информация, която подвежда веднага обикновения потребител) са поместени стотици коментари на потребители, като на някои псевдо-доктора Александър Иванов (интересен факт е,че Facebook профила му е със същата снимка) дава изчерпателни отговори. Всички коментари са измислени, лицата също са измислени! Такива Facebook профили не съществуват!

5. Където и да кликнете в сайта им, ще ви препрати автоматично 
към сайта на продукта Fresh Fingers®.

ИЗВОД: АКО НАИСТИНА ПРОДУКТА  Fresh Fingers® Е ЕФИКАСЕН, ДАВА МНОГО ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕТО МУ, ЗАЩО СЕ РЕКЛАМИРА С ЛЪЖИ?
ЗАЩО ЦЯЛАТА ПУБЛИКАЦИЯ ПО РЕКЛАМАТА МУ Е С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ, С ИЗМИСЛЕНИ И НЕСЪЩЕСТВУВАЩИ ЛИЦА (ГЕРОИ), ЗАЩО ЛИПСВА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТИ, ЗАЩО, ЗАЩО...ЗАЩО?

Оговорът е много прост: 
Рекламата винаги продава, независимо от това дали е вярна или измислена лъжа!
Въпросът тук е, как да се печели от наивни потребители! 😎

 

1 коментар:

  1. Това не е изключение.Всички реклами отнасящи се за здраве са менте, но хората не търсят допълнителна информация. Елементарно е да провериш има ли такъв лекар, къде работи, като е толкова велик, защо никой не е чувал за него?!

    ОтговорИзтриване