*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

Политика

Критите истини за Бат Бойко!

Представяме ви някои слабо известни факти за Борисов и се надяваме те да върнат вярата ви в него:


1. Всъщност не съществува глобално затопляне, просто Бат Бойко му стана студено и усили Слънцето.

2. Разпространено схващане е, че Исус Христос е бил дубльор на кръста в момента на разпването, просто защото пироните не могат да пробият кожата на Бат Бойко.

3. В древен български ръкопис срещу думата "жертва" пише като определение - лице, което е застанало на пътя на Бат Бойко.

4. На въпроса дали си играе на Господ, Бойко Борисов е отвърнал: „Игрите са за деца!!!”

5. Какво си мисли човек погледнат лошо от Бат Бойко? Никой не знае. Мъртвите не говорят!

6. Бат Бойко не обича, той просто ви оставя жив.

7. В акт на изключителна щедрост, Бойко Борисов направи дарение на медицинска академия в размер на 6000 трупа за изследвания.

8. Бат Бойко решил да пусне на пазара урината си в канчета, днес този продукт е познат под марката REDBULL.

9. Някои хора спят с пижами на Супермен, Супермен спи с пижама на Бат Бойко.

10. Бат Бойко не признава периодичната таблица. Той признава само елемента на изненада.

 

 

Властимащите се возят луксозно

Старите хора са казали:

"Ако искаш да опознаеш човека, дай му власт!"

"Същото е и с човека - дай му мъничко власт, и ще видиш как той заради нея ще забрави всичко. Това идва от само себе си, защото човек е преди всичко животно, и само отгоре-отгоре, като филия хляб с масло, е намазан с малко приличие и човещина."
                 /Ерик Мария Ремарк/
      
България може би е страната с най-много служебни автомобила на глава от населението. Освен колите на "Националната служба за охрана" (НСО), десетки са служебните автомобили на парламента и министерствата, на безбройните агенции, комисии и комитети, на областните управи, на държавните фирми и т.н.

      

Със служебни автомобили (за стотици хиляди левове) са даже кметовете на знайни и незнайни български общини като Върбица, Исперих, Руен, Хитрино, Никола Козлево, Девня, Каолиново, Венец, купени от парите на данъкоплатците. Огромни средства от бюджета отиват за купуване (и то не какви да е, а все отбрани марки и модели, от луксозни - по-луксозни, от мощни - по-мощни) и за поддръжка и експлоатация на служебни коли.

      


НЕ Е ТАЙНА, ЧЕ СЛУЖЕБНИТЕ АВТОМОБИЛИ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ И ЗА ЛИЧНИ НУЖДИ, ДЕНЕМ И НОЩЕМ, ДЕЛНИК И ПРАЗНИК!

Въпреки, че колите са служебни те ги ползват като частни!

Служебни автомобили имаше и преди, но те не можеха да се движат на който, когато и както му се иска. Ползването в извън работно време при нужда ставаше със специана заповед.

Необходимо е законово слагане на ред в тяхното закупуване и ползване.
В противен случай ще продължи изтичането на огромни средства от бюджета!

P.S.: Министър Горанов, пари има, така че действайте...иначе скоро няма да видите министър в трамвая или метрото!           

ИСТИНАТА ЗА ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Повдигане на завесата върху целта на съществуването на партиите.
Чрез различните партии и проповядвани идеологии, политиците разделят народа и след това го карат да им плаща, за да търсят начин да се обединят в името на някакви общи цели.
Чрез партиите ние сме затрупани с множество различни идеологии, които служат да разделят хората и да ги отдалечат от основата върху която съвсем естествено всички хора са обединени. 


https://www.facebook.com/326032290833047/photos/a.326036670832609.1073741828.326032290833047/782150518554553/?type=3&theater


Кои са основните ценности, обединяващи хората – семейството, приятелите, здравето, учението, свободата, заклеймяването на престъпността. Надали има човек, който да се бори срещу постигането на хармония между гореизброените неща. Защо тогава трябва да сме разделени в партии, за да постигнем общи цели. Как точно партиите стават гарант за постигането им, като всъщност те способстват за създаването на една постоянна борба и разделение между хората. И отново ще попитам – Защо не се използва инструмента референдум, така наречената пряка демокрация. Явно на някого му е по-изгодно, да сме разделени, а не обединени за да можем да бъдем по-лесно манипулирани и управлявани. Ако партиите изчезнат, как ще се изхранва политическата класа, че тя ще бъде принудена да работи, да създава продукти, култура, знания и т.н. Нещо което е непосилно за нея. Тогава може наистина да им се наложи да сеят картофи за да се изхранват.

Няма коментари:

Публикуване на коментар