*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

Bank Stop - защита правата на потребители на финансови услуги

Консултантска кантора „Светлозар Николов” е специализирана в защита правата на потребители на финансови услуги. Тя  се бори професионално срещу нелоялни, некоректни и противозаконни практики на банки, лизингови и други търговски дружества /финансови институции/.
Екипът им се състои от професионалисти /адвокати, финансисти, банкови и бизнес консултанти/, които са специализирали в защита правата на длъжника от кредитора /при наличие на основания за обявяване на вземане за предсрочно изискуемо/, при съдебно и изпълнително производство /частен или държавен съдебен изпълнител/.
Успели са  да помогнат на много кредитополучатели да предоговорят кредита си при изгодни за тях условия. Също така са помогнали на много семейства да запазят дома или бизнеса си. Основната им цел е да оказват професионална помощ на хората за да излязат от дълг и да заживеят живот без задължения, като вършат това, което е според техните дарби и таланти.

ТЯХНАТА МИСИЯ:
Независимо дали сте голям или малък предприемач

– ако сте в невъзможност да си погасявате текущите задължения и забелязвате, че тази тенденция се задълбочава,
– ако забелязвате, че натискът от всичките Ви кредитори се увеличава и все по-трудно Ви става събирането на Вашите вземания,
– ако виждате, че стресът, в който работите вреди на текущата ви работа и на вземането на правилни решения.


Вие имате нужда от компетентен екип, който да застане до вас!
За да спасят дома Ви, те действат така:
Внимателно ще анализират вашата конкретна финансова ситуация и ще намерят реалистично решение, което ще отговаря на вашите цели.
Огромният им опит с кредитори /банки/ им показва, че документацията в повечето случаи има пропуски /нарушения на банковото законодателството/, които те ще използват за защита интересите на клиентите си по време на преговори.Филосифията им:
Посветени сме с целия си професионализъм и морал на защита правата и имуществото на слабия човек изпаднал в дългове от злонамерени действия на неговите кредитори. Вярваме, че е по-добре за човек да живее без никакъв дълг и се стремим да освободим хората от свръх задлъжнялостта, в която са изпаднали.Банковата система, в частта й относно кредитирането, е основата причина за световната финансова,политическа и икономическа криза.

Референдум Банк Стоп

На 1 юни 2016 г. започна подписка в подкрепа на Искане от инициативен комитет с председател адв. Светлозар Николов за произвеждане на Национален референдум за освобождение на България от финансово робство и управление чрез пряка демокрация.
Поставените за гласуване на „Национален референдум за освобождение на България от финансово робство и управление чрез пряка демокрация” въпроси са:
1. Да се забрани ли на банките да променят едностранно лихвите и условията на договорите за всички видове кредити за физически и юридически лица ?
2. Да се отмени ли чл. 417 и чл. 418 ГПК, който задължава районния съд да постановява незабавно изпълнение ?
3. Да бъде ли освободено физическото лице от всичките си финансови задължения в срок до една година от обявяването на несъстоятелността си пред съда на основание Регламент (ЕО) №1346/2000 ?
4. Да се отмени ли частното съдебно изпълнение ?
5. Всички актове и действия на съдебния изпълнител да подлежат ли на обжалване от страните пред окръжен и апелативен съд и да се разглеждат в открито съдебно заседание ?
6. Да бъде ли задължен съдебният изпълнител при определяне на началната цена за всяка първа публична продан на недвижим имот да назначава независим оценител за определяне на пазарната му стойност ?
7. Да бъде ли създаден финансов омбудсман, финансиран от държавния бюджет, пряко избиран от гражданите за срок от четири години, който безплатно да разглежда жалби и спорове между банки и потребители ?
8. Да имат ли право всички потърпевши лица и организации да завеждат колективни искове, без да им се налагат ограничения от държавата или съда ?
9. Да се провежда ли национален референдум по всички въпроси от компетентността на Народното събрание, поискан от инициативен комитет с подписка от 100 000 подписа, събирани в продължение на не повече от една година ?
 
 
Всеки български гражданин, който подкрепя искането за провеждане на референдум по горепосочените въпроси, може да се подпише или да събира подписи, като изтегли бланката за подписи от линка за сваляне на PDF файл тук: Blanka Podpiska BankStop Referendum.

 
 
Социално-обществена отговорност
Констултантска кантора „Светлозар Николов” е компания, която осъзнава своята отговорност към обществото за информиране на гражданите относно финансовите им права и правата им на длъжник.
Имат за цел изграждане на общество, което формира Брутен вътрешен продукт без вземане на кредити, а въз основа на производство на стоки и предоставяне на услуги, от които има потребност на пазара и разрешават конкретни обществени проблеми.
 


Програма Безплатна защита 
Тяхната отговорност е с целия си професионализъм и морал да защитават правата и имуществото на слабия човек изпаднал в дългове от злонамерени действия на неговите кредитори, основно банки. Вярват, че е по-добре за човек да живее без никакъв дълг и се стремят да освободят хората от свръхзадлъжнялостта, в която са изпаднали.
Поради това, Те винаги са поемали случаи на хора, които не са могли да си заплатят предоставяната им услуга , но имат нужда от защита. 
 
ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ОТНОСНО КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ФИНАНСОВА ЗАДЛЪЖНЯЛОСТ ПРИ АДВОКАТ СВЕТЛОЗАР НИКОЛОВНАШИЯТ КОМЕНТАР за 
национален „Референдум БанкСтоп“:

  • За първи път се предлагат добре обмислени и конкретни въпроси на референдум – ако бяха получили утвърдителен отговор, те щяха да имат незабавни последици за промяна на законодателството;
  • За първи път кампания за набиране на подписи използва метода „национална обиколка“ на група активисти по градовете;
  • За първи път в подписка за национален референдум присъства предложение за облекчаване на условията за свикване на референдуми.
източник: BankStop

1 коментар:

  1. Имате нужда от заем, но са отхвърлени от банката или финансовата институция, която ви пита условията, несъвместими с месечния си приходи, на извънредно високите лихвени проценти. Ние отпускат кредити, вариращи от 2500 евро до 8.000.000 евро при годишен лихвен процент от 3%. Ако сте наистина в нужда след това да се свържете.

    Email: stephannefillon@gmail.com

    ОтговорИзтриване