*

БЛОГЪТ "кЪректна фирма" С МИСИЯ ВИНАГИ ДА ДОСТИГА ДО ИСТИНАТА ОТВЪД РАЗУМА!



BTCClicks.com BannerThe Most Popular Traffic ExchangePaidVerts

Translate

"Коректна Фирма" или "Лоялна Фирма"

След като Комисията за защита на потребителите (КЗП) забрани на бургаската фирма "ИЦНКМ" - ЕООД да издава на търговци сертификати за коректност по неясни и субективни критерии (регулаторният орган излезе с решение, че дружеството осъществява дейността си в противоречие с изискването за добросъвестност и професионална компетентност, в резултат на което заблуждава крайните потребители и може да увреди икономическите им интереси) веднага цъфна новия измислен сертификат "Лоялна Фирма"!



От 2013г. до 2016г. една заблуда  броди из Европа, заблудата "Коректна Фирма".
В България тази заблуда се разпространява от "Изследователски център на клиентските мнения" с управител Мартин Вангелов. Той и екипа му успяха да излъжат хиляди фирми и фирмички, като не подминаха и детските ясли и градини, училища, домове, стопанства и т.н.

От измамният проект "Коректна Фирма", координаторът и главен директор за цяла България г-н Вангелов (или просто Мартинчо) натрупа приходи от 
над 1 милион лв.



 
Новата измама  "сертификат" - Лоялна фирма - идва от Европейски Център за сертифициране и контрол (EUROPEAN CENTRE FOR CERTIFICATION AND CONTROL).
"Малка крачка пред конкурентите, за огромен успех на вашият бизнес" - дрън, дрън, шикалки.



Какво Ви предлагат:

- Сертификат Лоялна Фирма 2016г.
- Включване в Европейския каталог на Лоялни Фирми
- 24 часова реклама на вашата фирма/бизнес в каталога
- Уеб сайт със собствен потребителски панел с парола за достъп
- Бонус до 1000лв. от нашите Партньори
- Допълнителни бизнес стимули и т.н.




На пръв поглед всичко изглежда чудесно и твърде примамливо, само че какво пропускат и не успяват да видят наивните хора в сайта:

1. На софийският адрес не фигурира спомената фирма при търсене с maps.google /Google  карти/, но наивните потребители, които са ползвали формата за проверка са записани на страница и индексирани.
2. В сърча на телефона и София излизат няколко такива.
3. С публикуваният белгийски адрес направо да паднеш от стола - даден е адреса на администрацията на сграда на Европейската комисия.

http://www.fr.regus.be/locations/off...-eu-commission



Сертифициране директно от Брюксел, или поредната измама за "Сертификат" с наименование - "Лоялна фирма", какво ли ще последва в бъдеще, времето ще покаже, а може би "Образцова фирма"! 
Сертификат "Лоялна фирма" - НЕлоялна измама по Европейски! 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНТЪР ЗА СЕРТИФИЦИРАНЕ И КОНТРОЛ ЕООД, търговското дружество, вписано в търговския регистър с ЕИК: 203800736, при Агенцията по вписванията на Република България със седалище и адрес на управление:
гр. София, пощ. код 1461, район Триадица, бул. ”Витоша” № 66, ет.4


 “Европейски център за Сертифициране и Контрол ЕООД " не дава гаранция за точността, надеждността, пълнотата или полезността на предоставената в сайта информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар